cartel sorteo san valentin

Sorteig Sant Valentí 2022

A Carlet Comercial donem inici al nostre sorteig de Sant Valentí.
Com ja és habitual, a Carlet comercial, ens agrada premiara les persones que confien i compren en els nostres establiments associats.

En comprar en els comerços associats, aconsegueixes aqueix tracte especial del comerç de proximitat i a més ajudes a la teua ciutat.

En aquesta ocasió, Carlet Comercial vol premiar la teua fidelitat i compromís amb el comerç pròxim sortejant 2 vals de 100€ per a gastar en els centres associats.
Un sorteig ple d’amor que realitzarem el pròxim 14 de febrer a les 14 hores i en què 2 persones podran gaudir d’aquests premis.

Com participar?

Aconseguir la teua participació és molt senzill. Només has de realitzar la teua compra en qualsevol dels comerços i negocis associats a Carlet Comercial i demanar la teua participació.
Descarrega’t la nostra APP i aconsegueix les teues participacions amb cada compra escanejant el Qr que cada comerç té a la seua disposició.

cartel sorteo san valentin

Descarrega’t la nostra APP

DESCARREGA ANDROIDhttp://ow.ly/pOBg50EhQot  DESCARREGA APPLEhttp://ow.ly/S36T50EhQgE

Entre els comerços associats, trobares empreses de servei, legals, sanitàries, perfumeries i adrogueries, restaurants, majoristes… Així que necessites el que necessites, segur que a Carlet ho trobes.

Sort a tots!!!

Escriu un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.