car

Resultat sorteig de Reis de Carlet Comercial

Durant el mes de Desembre en els comerços associats a Carlet Comercial, s’han repartit participacions per cada compra per al sorteig de Reis.

Un sorteig molt especial en el qual s’han repartit 900€ en tres premis, consistents en vals de compra per valor de 500€, 300€ i 100€.

El que sens dubte ha sigut una gran alegria per als 3 guanyadors, que han culminat el nadal de la millor forma possible.

.

Sorteig realitzat el 5 de Gener

El 5 de gener es tant les participacions en paper que s’entregaven en els comerços com les obtingudes a través de l’APP, van entrar en el sorteig i van ser extrets els tres guanyadors.

Daura Sánchez, va ser la guanyadora del primer premi. Un val de 500€ per a gastar en compres en els comerços associats a Carlet Comercial

Augusto *Machi, va ser el guanyador del nostre segon premi, un val de 300€ també per a compres en els comerços associats.

Finalment, Joaquín Gómez, va ser agraciat amb el tercer premi. Un val amb la quantitat de 100€ que podrà gaudir comprant en els comerços associats

.

Imatges d’alguns dels guanyadors

Participacions per la nostra APP

En aquest sorteig, s’han utilitzat paperetes físiques que s’entregaven en els establiments, però també participacions a través de la nostra App.

A Carlet comercial, apostem per les noves tecnologies i dotem als nostres comerciants associats d’eines que els permeta reduir el temps de lliurament de les participacions, alhora que ens permet mantindre una comunicació fluida amb els veïns de la localitat, informant-los puntualment de novetats, sortejos, ofertes i posant a la seua disposició àudios i informació d’interés.

Si encara no tens instal·lada la nostra App, pots descarregar-la en els següents enllaços:

DESCARREGA ANDROID: http://ow.ly/pOBg50EhQot  DESCARREGA APPLE: http://ow.ly/S36T50EhQgE
Puntúa éste lugar y deja tu comentario
(Votos: 0 Promedio: 0)

Escriu un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.