teatro_carlet1

Rehabilitació del teatre

El teatre El Segle de Carlet es rehabilitarà gràcies a l’aprovació d’un conveni amb la Generalitat que garanteix una subvenció nominativa pluriennal al consistori, d’un màxim de 2,2 milions d’euros.

L’acord recull l’interés de la Generalitat per impulsar la recuperació d’un edifici de rellevància per al patrimoni històric, artístic i cultural de la Comunitat Valenciana. La subvenció es divideix en tres anualitats: 685.000 euros en l’exercici pressupostari de l’any 2022 i dues quantitats de 750.000 euros en els exercicis de 2023 i 2024 .

L’actuació de rehabilitació del teatre es realitzarà a través d’una “intervenció respectuosa” amb l’edifici i amb el manteniment de les proporcions i materials actuals, que permeta la seua reutilització com un equipament públic de gran importància per al municipi de Carlet.

El teatre El Segle, que va començar a construir-se en 1880 i es va inaugurar al febrer de 1889, està inclòs en el catàleg de Béns i Espais Protegits de Carlet amb un grau de protecció integral de l’edifici. Donat el seu estat de conservació actual, necessita una intervenció integral de rehabilitació per a la seua reutilització com a espai recreatiu cultural.

Puntúa éste lugar y deja tu comentario
(Votos: 0 Promedio: 0)

Escriu un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.