entrega premi dia de la mare

Guanyadora del sorteig del dia de la mare

Enguany, des de Carlet Comercial hem volgut premiar a l’usuaris de la nostra aplicació amb un xec de 500€ per a comprar en els establiments associats de Carlet.

Una iniciativa que llancem amb molta il·lusió, potser tanta il·lusió com la que li ha pogut fer a la nostra guanyadora després de rebre la trucada per a comunicar-li el premi.

Diana va aconseguir les seues participacions comprant en els diferents comerços i ha resultat guanyadora en el sorteig aleatori realitzat hui amb la participació aconseguida a la botiga multiproducte CIVA.

La nostra guanyadora podrà gastar els 500€ del seu xec, realitzant compres en els diferents comerços associats on pot adquirir llibres, articles d’informàtica, de telefonia, alimentació, calçats, roba i complements, perfums, perruqueria i molt més… Ja que L’associació Carlet Comercial compta amb més de 50 establiments de diferents sectors.

FELICITATS DIANA

En els pròxims dies, esperem poder publicar les imatges de Diana comprant en els diferents establiments amb el seu premi.
Esperem que ho gaudisques tant com hem gaudit nosaltres organitzant aquest sorteig per a aquesta data tan especial.

Tampoc pot faltar el nostre agraïment a tots y totes els participants, que amb tanta il·lusió adquirien les seues participacions en comprar en els establiments. Gràcies i… Continueu atents a l’App perquè s’aproximen més novetats i sorpreses.

Escriu un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.