Guanyadora sorteig sant Bernat

El Sorteig de Sant Bernat ja té Guanyadora

Durant el mes de Juliol, els establiments associats a Carlet Comercial, han estat entregant participacions per al sorteig d’un val de 500€ per la festivitat de Sant Bernat

És la segona ocasió en la qual Carlet Comercial, realitza un sorteig amb un val d’aquesta quantitat i ens encanta reconéixer, que hem superat la participació de l’anterior sorteig.

La nostra guanyadora Elena Stefan

En aquesta ocasió, igual que en l’anterior, el comerç que entregue la participació guanyadora que es va extraure en el sorteig a sigut la botiga multiproductes CIVA.

La nostra guanyadora, en aquesta ocasió a sigut Elena Stefan, a la qual felicitem, agraïm la seua participació i les compres realitzades en els nostres establiments associats.

Esperem que gaudi del premi i que ens puga enviar imatges de les compres que realitze amb el val de 500€ i que estarem encantats de compartir en les nostres xarxes.

Guanyadora sorteig sant Bernat

Carlet Comercial, una associació digitalitzada

Comprant a Carlet, afavoreixes que el comerç de proximitat continue existint, aqueix tracte personal que no pots trobar en altres formes de compra.

A més, a Carlet Comercial, apostem per la digitalització i des de la nostra App pots comentar, informar-te i participar en sortejos de l’associació.

Descarrega’t l’App per a Android o iOS i gaudeix de tot el que podem oferir-te

Escriu un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.