comerç brutal

Campanya «Comerç local,comerç brutal»

comerç brutal

La campanya “Comerç local, comerç brutal”. Es la iniciativa de la Diputació de València i Unió Gremial, en la qual participem com associació .

Esta iniciativa de promoció de les botigues i establiments locals de cara a les pròximes dates té com a objectiu visibilitzar el comerç tradicionals dels pobles i ciutats des d’una perspectiva més actual per a revifar el sector.

A Carlet hem vestit els nostres carrers amb banderoles, cartells i imatges d’un comerç local que és brutal, tal com diu l’eslògan d’esta campanya que vol relacionar el concepte de brutal amb sinònims de deliciós, excel·lent i magnífic; de tot el que ens agrada, qualitat i confiança.

En el cas de Carlet, la clientela dels  comerços de l’associació comercial carletina i Aprofitant la nostra App entraran en el sorteig de 50 carrets de la compra, a partir d’una compra de 10 euros i la descarrega d’un codi qr, que els assegura la participació en el sorteig.

El pròxim 23 de desembre, cada comerç associat sortejarà un carret de la compra en el seu establiment.

Queden pocs dies per al nostre sorteig, així que si encara no tens la nostra App, descarrega-te-la i compra en els establiments associats. Un carret de la compra t’aquesta esperant.

ANDROID: http://ow.ly/bh7R50CPfW8

Apple: http://ow.ly/2qnQ50CPg3l (Accedeix a una WebApp mentre passem el procés de revisió en Apple per a la seua publicació en AppleStore)

 

Escriu un comentari

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.